Banner
Ontvang het belangrijkste nieuws voor webshops 👉

Pakketbezorging tijdens de piekdrukte

Pakketbezorging tijdens de piekdrukte

Black Friday, Sinterklaas en Kerst – voor de e-commerce is dit de periode van de grote getallen. Sommige webshops zien tijdens deze feestdagen zelfs een groei van meer dan 1.000 procent. Het is dus feest voor consumenten én webshops.

Voor de logistiek is de ‘decemberdrukte’ tegelijkertijd een enorme uitdaging. Staat jouw webshop dan achteraan de rij, met een serviceniveau dat nooit kan tippen aan de Coolblues, Bol.commen en Amazones van deze wereld?

Niet bij Shiplee.

Ook tijdens Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas en Kerst bezorgen onze vervoerders 98% van alle pakketjes netjes op tijd bij jouw klanten. Wij hebben volop plek.

Kies jij voor de zekerheid van Shiplee?


Onderscheidende service tijdens feestdagen

Zoals je misschien wel weet, is Shiplee speciaal voor de kleine en middelgrote webshops gelanceerd. Shiplee is namelijk perfect als jouw online winkel gemiddeld één tot honderd pakketten per week verstuurt. Het is dan al snel te duur om een pakketbezorger bij jouw locatie langs te laten komen voor een pick-up.

Bij veel pakketbezorgers kun je daarom niet meer terecht – of je krijgt dezelfde (beperkte) service als particulieren. Maar bij Shiplee krijg je het serviceniveau van de allergrootste webshops. Het enige verschil is dat je jouw pakketten zelf afgeeft bij een drop-off point bij jou in de buurt. Een chauffeur van Instabox haalt jouw zendingen daar ‘s middags op, om ze later die avond al bij jouw klanten te bezorgen. Internationale pakketten geven we mee aan FedEx.

Jij en je klanten profiteren zo van de beste en snelste bezorging. Dat betekent Same Day – dus bezorging op dezelfde dag, óók rond Black Friday en de andere feestdagen. Daarbij horen flexibele verzendopties, realtime track & trace, een bezorg-tijdvak van een half uur, en een ongekend meedenkende klantenservice. En dat al vanaf €4,64 per pakketje.

Garantie voor kwaliteit

Natuurlijk zijn de enorme verzendvolumes in november en december voor ons ook een uitdaging. Maar daar houden wij wel van. Wij hebben als organisatie inmiddels ruim vijf jaar ervaring met extreme groei van meer dan 100 procent per jaar.

Samen met onze vervoerders hebben we voor de aankomende feestdagen veel geïnvesteerd, zodat we zeker weten dat jouw pakketjes netjes en op tijd aankomen:

  • Meer chauffeurs. Veel meer. Alleen al in oktober nam Instabox ruim 300 mensen aan
  • Instabox kocht ook 250 nieuwe elektrische voertuigen, voor veel meer uitstootvrije capaciteit
  • En we openen de laatste maanden extra drop-off points door heel het land
  • FedEx heeft nu snellere verbindingen tussen steden landen
Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *