Banner
Ontvang het belangrijkste nieuws voor webshops 👉
Zoek je hulp?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Hoe en op wat voor formaat print ik mijn labels?

  • Print je labels in A6 formaat (148 x 105 mm, labelprinters houden vaak 150 x 102 mm aan). A7 kan eventueel ook, dat is de kleinst mogelijke optie en kleiner dan dat kunnen we niet verwerken. Daarom heeft A6 toch onze voorkeur.
  • Labels zijn in verschillende bestandstypes beschikbaar (PDF, ZPL of PNG).
  • Je kan meerdere labels tegelijk downloaden door het selectievakje naast de zendingen aan te vinken. Binnenkort kan je ook hele pagina’s met labels in één keer aanvinken.
  • Label-stickers zijn goed weerbestendig en het meest duurzaam. Je kan hier voor een labelprinter aanschaffen of de stickers met een reguliere printer afdrukken. Bij het printen op gewoon papier is de kans groter dat je inkt uitloopt wanneer het bijvoorbeeld regent en dan kunnen we je pakket niet meer verwerken.
  • Zorg er vervolgens voor dat je de sticker plat op een oppervlak plakt, zonder dat deze kreukelt of ombuigt. Alleen dan kunnen we je pakket makkelijk inscannen. Papieren labels in insteekhoezen zijn moeilijk te scannen, dus daarbij is de kans groter dat we je pakket niet kunnen behandelen.
Volgende Hoe kan ik een aangemaakte zending in Shiplee annuleren?
Inhoudsopgave